De mooiste tekst op jouw ketting

De mooiste tekst op jouw ketting

Sieraden vind ik altijd er mooi staan. Omdat ik in de zorg werk, mag ik geen ringen en armbanden om. Kettingen vind ik daarom ook erg handig en leuk staan. Vroeger had ik altijd een ketting om met een hanger van een engeltje, ik had altijd iets met engeltjes en hartjes. Wat je in die tijd ook vaak zag was een ketting met een hanger van de beginletter van jouw naam, ook die heb ik nog een tijd gehad. Daarna kwamen al gauw de naamkettingen in. Sindsdien zie je vaak wel iemand met een ketting van haar eigen naam. Voor www.names4ever.nl mocht ik een naamketting laten maken. Omdat ik niet echt mijn eigen naam wilde, heb ik de tekst van mijn favoriete liedje erop laten graveren.

naamketting

Het pakketje kwam binnen in een grote envelop met bubbeltjesplastic. Toen ik de envelop open maakte kwam dit mooie doosje eruit. Ik was zo ontzettend benieuwd naar de ketting! Ik vind het doosje opzich al erg mooi en het zou ook heel erg leuk zijn om als cadeau te geven. Toen ik het doosje open maakte was ik erg blij om te zien dat mijn eigen tekst die ik erop wilde zo mooi op de ketting staat.

naamketting

Dit is hem geworden en ik ben er super blij mee ! Door de tekst weten jullie gelijk wat mijn favoriete liedje is :). Ik ben er echt super blij mee en ik zal hem vaak dragen. Dit is een tekst die echt bij mij past omdat dit van jongs af aan al een van mijn favoriete nummers is. Zo kan je zien dat je dus niet perse je eigen naam hoeft te laten graveren maar dat je zelf ook een beetje creatief kan zijn als je anderen ideeën hebt.

Niet alleen kan je zo’n mooie ketting met tekst laten maken, ook kan je nog veel meer mooie en originele dingen laten maken. onder andere fotosieraden en mamasieraden.

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden, wat voor een sieraad zouden jullie laten maken?

 

 

Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.

4 Reacties

 1. 27 april 2017 / 00:29

  Hele mooie ketting en wat een mooi idee om een tekst erop te plaatsen

  • Simone
   27 april 2017 / 12:27

   Dank je wel.Ja dat vond ik ook ! Zo kan je eigenlijk heel creatief zijn en heb je een eigen ontwerp. 🙂

 2. 26 april 2017 / 19:04

  Wat een prachtige ketting! <3 Zelf heb ik ook een ketting mogen ontvangen maar ik ben voor de normale naamketting gegaan maar twijfelde ook tussen zo'n ketting als deze. De tekst vind ik heel erg leuk, weet precies over welk nummer je het hebt. (ook mijn favoriet op dit moment) Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *