Favoriete kerstlook van L’Oréal Paris

Favoriete kerstlook van L’Oréal Paris

Voor de feestdagen willen wij vrouwen natuurlijk de perfecte kerstlook. Wij hebben deze geweldige giftset van L’Oréal Paris mogen ontvangen. Deze giftset van L’Oréal Paris heet Extravagaza goes Fatale. Met deze luxe palette kun je eindeloos combineren voor de perfecte make-up look. Laat je lippen stralen met deze mooie kleuren van het lip palette. Creëer een prachtige glow met het Face Palette in het midden van deze set.Loreal-fatale-mascara

Geef je wimpers extra volume met de Volume Million Lashes Fatale mascara. Deze mascara geeft ontzettend veel volume en maken je wimpers langer. Door het millionizer borsteltje gaan de wimpers zeker niet klonteren. De extra zwarte formule zorgen voor extra zwarte intense wimpers. Ik zeg een onwijs mooie oogopslag!Loreal elnett

In het pakket van L’Oréal Paris zaten ook deze  L’Oréal Elnett haarspray extra sterk,  L’Oréal  Elnett Crème de Mousse Volume en  L’Oréal Elnett haarspray ultra sterk. Met deze producten kun je de perfecte kerstlook creëren. Van krullen tot een mooi opgestoken kapsel. Met deze haarsprays van  L’Oréal Elnett blijft het de hele dag mooi in model. Deze haarspray kun je er trouwens ook heel gemakkelijk weer uitkammen en het plakt niet.

elnett hair

Ik heb deze haar producten natuurlijk even uitgetest. Hiervoor heb ik mijn beste vriendin uitgekozen omdat die erg mooi dik haar heeft. Als eerste heb ik de L’Oréal  Elnett Crème de Mousse Volume aangebracht voor een versteviging. Vervolgens heb ik een invlecht naar rechts gemaakt en deze vastgezet met een schuifspeld. De linkerkant heb ik ingedraaid en vastgezet met een schuifspeld. Van het overige losse haar heb ik een knot gemaakt. Toen ik klaar was heb ik de L’Oréal Elnett haarspray ultra sterk gebruikt, op deze manier kan deze haarlook de hele avond mee. Ik heb aan de voorkant nog even 2 lokjes gekruld voor een wat speels effect.

loreal extravaganza

Ook heb ik de make up van  L’Oréal Paris natuurlijk uitgeprobeerd. Dit vond ik wel een uitdaging omdat mijn beste vriendin nooit echt van de heel veel make up is. Ik ben natuurlijk geen visagiste maar ik vind het wel altijd erg leuk om te experimenteren. Ik heb alle 4 de kleuren oogschaduw gebruikt. In de ooghoeken heb ik de witte oogschaduw gebruikt voor een frisse oogopslag. Hierna heb ik de grijze oogschaduw gebruikt overlopend in de wat bruinere kleur. Hierna heb ik de donkere kleur gebruikt voor in de arcadeboog voor een soort van smokey look.  Als laatste heb ik gekozen voor wat er uitziet op het palette de donkerrode kleur voor op de lippen. Ik vind het eigenlijk wel goed gelukt voor een ”experiment”. Zij was er trouwens ook erg blij mee !

Wat zijn jullie favoriete producten om de perfecte kerstlook te creëren?

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

9 Reacties

  1. 23 december 2016 / 21:41

    Oeh ik ben ook zo ontzettend blij met deze producten!
    Mooie kapsels heb je gemaakt zeg!

  2. 22 december 2016 / 10:55

    wat een mooie producten zeg, en je hebt haar prachtig opgemaakt hoor!
    fijne dagen alvast xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *