Guhl langdurig volume review

Guhl langdurig volume review

Guhl heeft een nieuwe shampoo, conditioner, styling spray en spray treatment aan hun lijn toegevoegd. De Guhl langdurig volume lijn. Deze producten zijn bedoeld om meer volume in het haar te creëren. Ik ben altijd erg enthousiast om nieuwe dingen uit te proberen en zeker deze volume producten. Ik heb mijn lange lokken ingeruild voor een zogeheten ”lob” en bij dit kapsel vind ik het altijd mooi als je het styled met veel volume. Om het beste resultaat te krijgen vind ik het altijd fijn om producten te gebruiken van dezelfde lijn, in dit geval zijn dat de producten van Guhl langdurig volume.

Guhl langdurig volume

De Shampoo en de conditioner van de Guhl langdurig volume lijn zijn allebei een normale kleur zoals als elke shampoo. Er is Blauwe lotus aan toegevoegd waardoor de geur echt ontzettend lekker ruikt. Deze producten zijn bedoeld voor fijn, slap en futloos haar, daarom is er Biotine-Vitamine B-Complex aan toegevoegd. Deze ingrediënten geeft het haar kracht vanaf de haaraanzet, het is voelbaar dikker en steviger. Na het wassen met de shampoo en conditioner voel je dat het haar wat stugger aanvoelt.

Guhl langdurig volume

De langdurig volume föhn-active styling spray versterkt het haar tot wel 48 uur. Voordat je het haar gaat föhnen spray je dit product op de haaraanzet en spoel je het niet uit. Ik vind de geur van dit product ook weer erg lekker. Als ik mijn haar heb ingesprayed met dit product föhn ik mijn haar vaak ondersteboven, zo creëer je nog meer volume. Door dit product wordt je haar voelbaar en zichtbaar steviger. Hier zitten ook dezelfde  ingrediënten in als de shampoo en de conditioner.

Guhl langdurig volume

De volume  & verzorging spray treatment zorgt voor een effectieve 2-voudige werking. dit product zorgt ervoor dat het haar niet wordt verzwaard maar dat het toch de verzorging krijgt die het nodig heeft om extra vol en levendig haar te creëren. Hier is ook weer de blauwe lotus aan toegevoegd en ik vind deze geur echt heerlijk. Deze voed en verzorgd het haar niet alleen, de spray geeft ook effectieve hittebescherming tot 220 graden. Deze spray gebruik je voor de lengte en de punten van je haar. Omdat de spray hittebescherming geeft kan je hierna natuurlijk je haar föhnen of stijlen. Ik vind deze spray erg fijn en hij ruikt heerlijk.

Na het gebruiken van deze producten voel je dat het haar meer volume heeft gekregen. Het haar voelt wat stugger aan maar tegelijkertijd ook wel verzorgd. Voor meer volume kan ik deze producten van Guhl zeker aanraden.

Zijn jullie al enthousiast geworden?

 

Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.

5 Reacties

  1. 14 februari 2017 / 14:42

    Ik vind het een erg fijn merk, altijd goede producten !

  2. 14 februari 2017 / 07:37

    Ik ben gek op volume in mijn haren, dus dit zal ook wat voor mij zijn. De producten van Guhl ruiken ook zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *