Bio-Oil voor een zijdezachte huid

Bio-Oil voor een zijdezachte huid

Bio-oil staat erom bekend dat het helpt bij littekens, huidstriemen, pigmentvlekken, verouderende huid en bij een uitgedroogde huid. De Bio-Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Doordat deze ingrediënten diep worden opgenomen door de huid geeft deze olie ook een stralend effect. Bio-Oil voldoet aan verschillende veiligheidsvoorschriften zodat ook zwangere vrouwen deze olie kunnen gebruiken.

Bio oil

De Bio-Oil zit verpakt in dit kartonnen doosje. In de doos zit ook een bijsluiter waarop je kan lezen wanneer je de olie wel of niet kunt gebruiken. Dit is een flesje van 60 ml. Op de achter kant van het flesje kun je ook nog lezen waar deze olie allemaal voor te gebruiken is, deze informatie staat ook op de voorkant van het kartonnen doosje.

Bio-Oil

Op de zijkant van het doosje staan de ingrediënten beschreven en voor welke huidtype het te gebruiken is. Op de achterkant van het doosje staat beschreven waarom het voor welk huidtype te gebruiken is. Ik vind het altijd erg fijn als deze informatie duidelijk staat aangegeven op de verpakking. Zo hoef je dus niet als je in de winkel staat een medewerker te vragen of uitgebreid de bijsluiter te lezen.

Bio oil

De kleur van de olie is op mijn hand bijna hetzelfde als dat je het ziet vanuit het flesje. De geur van de olie vind ik niet heel erg zoet maar is niet onaangenaam. Ik heb deze olie uitgeprobeerd op mijn gezicht omdat ik een hele erge droge en gevoelige huid heb. Ik neem een paar druppeltjes olie en wrijf deze door mijn handen voordat ik het zachtjes op mijn gezicht wrijf. Ze geven aan dat de olie niet heel erg vettig wordt, ik vind het persoonlijk net iets te vet voor op mijn gezicht. Deze olie is trouwens wel heerlijk voor de rest van mijn lichaam en helpt ook goed tegen extra droge plekjes. Ik vind deze olie dus heerlijk in gebruik voor als je een gevoelige of droge huid hebt.

 

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden?

 

 

Bio-Oil is onder andere verkrijgbaar bij:

www.bol.com

 

 

 

 

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

4 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 21:19

  Dit lijkt me een top olie, fijn voor de benen na het scheren.

 2. 24 maart 2017 / 16:58

  Ik heb deze een hele tijd geleden wel eens gebruikt, maar was niet echt onder de indruk. Het belooft te helpen tegen striae maar dat is helaas niet zo haha.

  • Simone
   29 maart 2017 / 14:26

   jammer dat het bij jou niet heeft gewerkt! ik heb niet echt last van striae dus daar heb ik geen ervaring mee. Wel vind ik het inderdaad fijn na het scheren als je een droge huid hebt bijvoorbeeld 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *