Sweater Nail Art

Sweater Nail Art

In dit tijd van het jaar kan je heerlijk uitpakken als het gaat om nail arts maken. Ik koos voor een Sweater Nail Art met zachte pasteltinten met een winterse print. Kijk je mee!

Stamping Winter Nail Art

Stamping Winter Nail Art

Wat heb ik gebruikt

Stamping Winter Nail Art

Ik ben van mening dat pasteltinten niet alleen voor de Lente zijn ze kunnen namelijk ook heel goed voor de winter, door de koele ondertoon die pasteltinten hebben. Ik vind het leuk om kleuren met elkaar te mixen en handig als je nou geen keuze kan maken!

Stamping Winter Nail Art

Ik gebruik nu graag de stempel- plate van MoYou London Festive 03 & 04. Het zijn perfecte winterse afbeeldingen. Ik heb willekeurig op elke winger een andere afbeelding aangebracht. Op mijn wijsvinger en ringvinger heb ik na de basis kleur eerst Essence Snow Flake Top Coat aangebracht. Perfect lakje dat zelf alleen als top coat over een basiskleur zorgt voor een mooi winters effect.

Stamping Winter Nail Art

De Etos Top Coat is ook heel goed te gebruiken over de stempel afbeelding hierdoor gaat de afbeelding niet strepen. Ook ben ik erg tevreden en te spreken over de stempel lak van Essence die ik hierbij gebruikt heb.

Wat vind jij van deze winter nail art?

Liefs, Lonneke

Bewaren

Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.

9 Reacties

 1. 13 december 2016 / 22:26

  Die is mooi geworden zeg! De koele tinten passen perfect bij de winterse print die je hebt gestempeld. Ik ben gek op sneeuw en winterse prints, dus ik vind deze nail art heel gaaf 🙂

 2. 12 december 2016 / 17:55

  Ik vind het echt weer zo leuk gemaakt 🙂 mooie kleuren!

 3. Olga
  12 december 2016 / 10:26

  Zeer mooi gedaan

 4. Britt
  12 december 2016 / 07:23

  Hij is heel leuk en lief winters geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *