Jeffree Star nu exclusief in Nederland verkrijgbaar!

Jeffree Star nu exclusief in Nederland verkrijgbaar!

De gebeden van vele beautyliefhebbers zijn verhoord, want het superpopulaire merk Jeffree Star Cosmetics is vanaf vandaag exclusief in Nederland te bestellen bij het officiële verkooppunt The Make Up Spot!

OVER JEFFREE STAR COSMETICS
Jeffree Star Cosmetics staat bekend om de gedurfde producten en kleuren en is geliefd bij zowel make-up artists als celebs over de hele wereld. Jeffree Star Cosmetics staat voor fearless, het durven nemen van risico’s, plezier hebben en trots zijn op wie je bent!

jeffree star nederland themakeupsport.nl

Zelf bestel ik wel vaker wat bij The Makeup Spot en daarom kreeg ik waarschijnlijk ook deze nieuwsbrief in mijn e-mailbox. Het gaat om het merk Jeffree Star wat enorm gewild is onder de (beauty)bloggers. Snap ik wel, want het ziet er wel prachtig uit vind ik. Dit bericht wilde ik dan ook heel erg graag delen op onze blog. Jeffree Star is nu namelijk in Nederland verkrijgbaar en dat scheelt een hele hoop gedoe met het bestellen in het buitenland en de eventuele hoge invoerkosten die je weer moet betalen. Dat hebben zij goed voor elkaar bij The Makeup Spot! 🙂

Op de foto die ik laat zien hierboven is maar een greep uit de producten die je daar kunt krijgen van Jeffree Star. Er is namelijk nog meer! Om een volledig overzicht te krijgen van de make-up palettes, lipstick en lip scrubs kun je naar The Makeup Spot!

Zijn jullie bekend met deze producten?

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

3 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 16:00

  Oeh dat is wel heel fijn dat het nu zo makkelijk te verkrijgen is!!

 2. 9 maart 2017 / 15:34

  haha veel mensen zijn hier inderdaad enthousiast over dus ik ga mezelf ook eens erin verdiepen.
  Vind alleen die Jeffrey gewoon niet leuk haha

 3. 9 maart 2017 / 12:38

  Liefde voor Jeffree Star! Ik heb nog maar één Velour Liquid Lipstick in m’n bezit en ben nu al verliefd! ♥ Fijn dat het merk weer wat gemakkelijker verkrijgbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *