5 allerleukste Valentijnscadeaus

5 allerleukste Valentijnscadeaus

Het is weer bijna zover , valentijn! In welke winkel je ook komt , de schappen en de etalages zijn weer gevuld met allerlei leuke Valentijnscadeaus. Maar wat is Valentijnsdag nou eigenlijk precies? We weten dat dit de dag is waarop geliefden elkaar kunnen verwennen met kaarten en cadeautjes. Ook is dit de dag dat je natuurlijk een anoniem kaartje kan sturen naar degene waar jij al een tijdje een oogje op hebt. Weet je niet echt goed wat nou eigenlijk een leuk cadeau is om te geven of weet je niet waar je de leukste kaarten kan vinden? Hier heb ik de 5 leukste Valentijnscadeaus voor jouw!

#1 Rozen zijn natuurlijk ook wel het ultieme valentijnscadeau. Meestal is het de man die deze aan de vrouwen geven maar dit kan natuurlijk ook andersom! Rode rozen worden vaak aan een dierbare of geliefde gegeven op deze speciale dag, al is het natuurlijk altijd leuk om rozen te krijgen.

#2 Chocolade is een leuk cadeau om te geven maar vooral ook erg lekker! Bonbons zijn eigenlijk altijd een super leuk cadeau om te geven. Deze heerlijke chocolaatjes zijn er in alle vormen, maten en smaken. Voor valentijn zijn bonbons natuurlijk altijd extra leuk verpakt in bijvoorbeeld een hartvormige doos. Nog even afmaken met een mooie strik en klaar. Ook kan je je eigen wikkel voor een chocolade reep laten bedrukken met een leuke foto of mooie tekst, zo heb je een echt persoonlijk cadeau.

#3 Samen uiteten gaan is natuurlijk altijd leuk om te doen maar op deze speciale dag natuurlijk helemaal. Vaak worden er speciale menu’s samengesteld voor deze dag. Samen naar een restaurant kan ook erg romantisch zijn. Wil je het liever simpel houden? dat kan natuurlijk ook. Samen op de bank met Netflix en een pizza kan natuurlijk ook erg leuk zijn!

#4 Samen met de trein het hele land doorreizen is ook erg leuk om te doen. Je kan tegenwoordig goedkope dagkaarten kopen bij onder andere Kruidvat. Met deze treinkaart kan je de hele dag het hele land doorreizen. Op deze manier kun je elkaars favoriete plaatsen en activiteiten ontdekken.

#5 Bonnen om iemand zelf te laten kiezen is altijd een goede keuze om cadeau te doen. Je kunt bijvoorbeeld een soort ” bonnenboekje” samenstellen. Je kunt daar allemaal verschillende dingen inzetten die jullie allebei leuk vinden en daar kan dan uit gekozen worden. Op deze manier zal Valentijnsdag zoiezo  succes worden!

Hebben jullie nog andere leuke ideeën?

 

 

 

 

 

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

2 Reacties

  1. 7 februari 2017 / 16:56

    Ik hoop dat dit aardig wat mannen gaan zien haha! hier hebben ze wat aan

  2. 5 februari 2017 / 17:34

    Helaas zijn bloemen de komend week weer een stuk duurder en slaat de commercie er een slaatje uit. Een verwendagje of samen een maaltijd koken is ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *