Aandenken aan de zwarte cross: mijn foto op hout

Aandenken aan de zwarte cross: mijn foto op hout

Altijd als we naar een leuk evenement gaan of iets leuks gaan doen vind ik het leuk om foto’s te maken. Ik vind foto’s altijd leuk omdat je dan het leukste moment kan vast leggen. later als je dan de foto’s terug kijkt kan je weer terug denken aan dat ene leuke moment. Iets wat ik ook altijd erg mooi vind zijn zwarte wit foto’s van bijvoorbeeld familie. Dit laat zien dat de foto’s al heel oud zijn, ik vind hou ouder hoe intressanter. Daarom vind ik het leuk als er ook foto’s worden gemaakt op een evenement. Wij gaan altijd met een hele groep ieder jaar naar de Zwarte Cross, dat is altijd een groot feest. Dat is een super groot feest waar ook heel veel mensen op af komen. Op het moment dat de Zwarte Cross bezig is komt het ook eigenlijk altijd op tv en je hoort er veel over. Omdat het dat weekend voor ons het hele weekend feest is worden er natuurlijk veel foto’s gemaakt, hoe gekker hoe beter. Van foto fabriek mocht ik een foto op hout laten maken. Ik heb gekozen voor een foto van mij en mijn vriend van afgelopen jaar Zwarte Cross. Ik was erg benieuwd hoe het zou worden!

foto op hout

Toen ik de foto binnen kreeg, zat hij verpakt in een kartonnen doos. In de doos was de foto ingewikkeld in bubbeltjes-plastic (zo noem ik het altijd:) ) Op de hoekjes van de foto zat piepschuim zodat deze onderweg niet konden beschadigen. Ik vind dat de foto erg netjes en snel werd afgeleverd.

foto op hout

Er zitten ook schroefjes bij en een ophanghaakje op de foto eventueel op te kunnen hangen. Wat ik ook wel erg handig vind is dat er ook een omschrijving bij zit hoe je dit het beste kunt doen. Ik ben erg blij met deze foto! Ook zou ik dit ontzettend leuk vinden om als cadeau te geven of te krijgen.

Deze foto heb ik laten afdrukken op het formaat 30×40 en ik vind hem erg mooi geworden. Zou jij het ook leuk vinden om een foto op hout te laten afdrukken of wil je weten wat je nog meer kan doen met de leukste foto’s? Neem dan even een kijkje bij fotofabriek .

 

Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.

2 Reacties

  1. 15 april 2017 / 17:39

    Leuke foto. 🙂 Er is ook een foto op hout naar mij onderweg, ik ben ontzettend benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *