Nieuwe lente garderobe shop je hier! (inclusief korting!)

Nieuwe lente garderobe shop je hier! (inclusief korting!)

Het is begin maart en 1 maart is de meteorologische lente begonnen. Nog niet in het echt voor ons, want dat begint officieel op 21 maart. Dat is al bijna en ik weet zeker dat je garderobe wel aan een aantal nieuwe lente items toe zijn. Zelf hou ik van shoppen op de website van H&M, zeker nu dat je snel met iDeal kunt betalen én ze ook nog eens snel leveren. Voor H&M begrippen 🙂 Het is niet voor vanavond besteld morgen in huis, maar je hebt zeker een aantal dagen winst. Aangezien wij op Cashualtoday toch ook over kleding willen gaan schrijven, leek het me leuk om wat codes te verzamelen waarmee je op dit moment korting krijgt. Niets is zo fijn als korting, omdat je dan geld in je zak houdt wat je weer ergens anders aan kunt gaan besteden. Kijk je mee?

Lente garderobe bij Asos

Bij Asos wordt er nu elke dag 20% korting gegeven op een nieuwe trend. Dat is niet mis! Er is bij Asos heel veel te verkrijgen en ook wereldwijd bekend, deze webshop. Ze verzenden, uiteraard, ook naar Nederland!

O’Neill Sweater Promo

Bij O’Neill hebben ze ook een leuke actie op dit moment. Buiten het feit dat je nu ook 50% korting krijgt op de winter items, krijg je 20% korting als je sowieso 1 sweater koopt en daarbij nog een ander item koopt. Mooi meegenomen dacht ik!

Van den Assem

Bij van den Assem ontvang je van 5 t/m 11 maart een luxe paraplu cadeau t.w.v. €39,95 bij elke aankoop die je doet uit de nieuwe voorjaarscollectie. Nu denk je wellicht, een paraplu?! Maar hé, Maart roert zijn staart en we hebben evengoed nog kans op die fantastische hagelbuien 😉

25% korting bij Douglas

Bij een mooie nieuwe outfit hoort natuurlijk ook een frisse lentegeur. Douglas heeft op dit moment een hele fijne actie waarbij je 25% korting krijgt op de geuren van Thierry Mugler (t/m 19 maart) en op Clinique (t/m 26 maart).

Holland & Barret

Bij Holland & Barret zijn er een aantal acties die op dit moment lopen, waarbij je natuurlijk heerlijke nieuwe producten kunt kopen. Zij verkopen geen nieuwe lente garderobe 😉 Kijk:

Tot nu toe enige driedubbele promotie van het jaar! Deze acties kunnen opgestapeld worden dus dit betekend heel veel korting!
– 50% korting op elk 2e artikel op hele assortiment!
– €25 korting bij besteding vanaf €150 en €30 korting bij €180!
– Op meer dan 70 producten een dubbele korting; een cashkorting bovenop de 50% korting op elk 2e artikel! Dit kan oplopen tot €20 extra korting!

En verder?
– 15% korting bij Otto
Hema heeft kortingen lopen van 1+1 gratis bijvoorbeeld
– Bij Swarovski is een outlet gaande en krijg je bij besteding vanaf €150,00 een beach bag cadeau

Heb jij nog een goede kortingscode die wij kunnen toevoegen voor jouw lente garderobe?

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

1 Reactie

  1. 8 maart 2017 / 14:00

    Leuk artikel! Was het maar al lente, zoveel zin in! Heerlijk weer die frisse kleurtjes in de kast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *