Celine Dion en de comeback van The Kelly Family

Celine Dion en de comeback van The Kelly Family

Muziek is voor mij echt heel erg belangrijk, ik hou echt van muziek. Ik kan heb niet echt een soort muziek wat ik het allerleukste vind , ik heb een hele brede muzieksmaak. Toch kan ik wel zeggen dat ik muziek van de jaren 50 en 60 wel heel leuk vind. Vooral de rock ‘n’ roll van vroeger en de ”hippie” muziek. Bijvoorbeeld Johnny cash en Elvis Presley vind ik echt onwijs leuk maar zo ook the eagles , the beatles en bonnie tyler.  Ik kan ontzettend van muziek genieten. Maar vanaf dat ik klein was ben ik eigenlijk al onwijze fan van The kelly Family. Dit was ongeveer ook het jaar dat de film Titanic uitkwam ( ook nog steeds mijn favoriete film allertijden ) en dat My heart will go on van Celine Dion een onwijze hit werd. Mijn zus kocht deze film toen nog op video en ik mocht hem toen een keer mee kijken. De muziek van de Titanic heeft toen gelijk een onwijze indruk op mij gemaakt. Niet alleen het instrumentale maar ook het nummer van Celine Dion. Vanaf toen ben ik eigenlijk altijd wel een ”fan” geweest van The kelly Family en Celine Dion , ik was toen ongeveer 6 of 7 jaar oud. Mijn zus en ik waren op dat moment ook samen fan van The kelly Family en we gingen dan ook samen naar concerten toe. Want in de jaren 90 waren hun echt heel erg populair al was daar niet iedereen het mee eens :). Mijn zus komt vaak bij mij thuis en dan kunnen we uren oude youtube filmpjes terug kijken van oude concerten. Zo ook een keer laatst bleef ze bij mij slapen, toen ik ineens op Instagram van 1 van de leden van The Kelly Family een post zag dat er een comeback concert kwam. Hier moeten wij natuurlijk heen!

Nu werd er later ook nog bekend Dat 1 van mijn andere favoriete artiesten na 10 jaar weer naar Nederland kwam! Celine Dion komt naar het Gelderdome. Je begrijpt natuurlijk , hier moet ik ook heen! Tien jaar geleden was zij ook al in Nederland maar dan in de Arena. Hier ben ik toen samen met mijn neef naartoe geweest en dit was ook heel erg gaaf. Hier speelde zij natuurlijk de grote hit ”My heart will go on”. maar ook 1 van mijn favoriete nummers aller tijden The power of love. Uiteindelijk heb ik voor het concert in het Gelderdome ook kaarten kunnen krijgen. In 1 jaar tijd naar de 2 dingen die ik het allerleukste vind, wie had dat gedacht! Mijn jaar kan in ieder geval nu al niet meer stuk.

Hebben jullie ook artiesten of muziek wat jullie het allerleukste vinden? ik ben benieuwd!

 

 

 

 

 

 

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

4 Reacties

 1. 6 maart 2017 / 14:14

  Ik was ook bij het concert van Celine in de Arena 🙂 Ik werkte toen nog bij een muziekmaatschappij en heb toen enorm veel concerten bezocht.

  • 7 maart 2017 / 11:39

   Dat lijkt me ook vet trouwens hoor, zo’n baan! 🙂

   • 7 maart 2017 / 14:57

    ja was heel gaaf maar ook wel echt een apart wereldje, na ruim 4 jaar had ik het wel gezien 😉

 2. 6 maart 2017 / 12:09

  De muziek van Titanic vond ik ook zo mooi, heb er toen een centje van gekocht. Kan ik weer eens opzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *