Netflix nieuwkomers februari 2017

Netflix nieuwkomers februari 2017

Januari is echt voorbij gevlogen lijkt het wel.
Inmiddels zijn we in februari terecht gekomen en gelukkig heeft Netflix ook deze maand weer een aantal leuke toevoegingen!

Santa Clarita Diet.

Sinds afgelopen vrijdag is deze nieuwe Netflix original te bewonderen. Het eerste seizoen bevat tien afleveringen en ik heb ze allemaal al gezien. Is het een aanrader?
Wat mij betreft absoluut. Deze donkere comedy serie met Drew Barrymore zal je misschien niet meteen bij de eerste aflevering overtuigen maar geloof me het is de moeite waard om verder te kijken. Het karakter van Barrymore ondergaat een transformatie en heeft ineens behoefte aan menselijk vlees en dat levert nogal een bijzondere wisselwerking in haar gezin op. Haar man en dochter moeten zich aanpassen aan de situatie en het gezin doet dingen waarvan ze nooit hadden gedacht het ooit te doen.
De humor is donker, soms tot het te foute aan toe maar het acteerwerk van de acteurs is prima. Kanttekening: Ik vond zelf dat Barrymore in de eerste aflevering niet echt overtuigde, houd er rekening mee dat je daar vooral een actrice ziet die haar karakter nog een beetje moet vinden.

Alice Through The Looking Glass.

Het vervolg van Alice in Wonderland verscheen vorig jaar in de bioscoop en vanaf 19 februari kun je de door Tim Burton geproduceerde film ook op Netflix bekijken. Ik heb de film zelf al gezien en kan je zeggen dat het een aanrader is. Het verhaal is iets minder leuk dan de eerste maar visueel gezien is het echt een genot voor het oog. Helena Bonham Carter is weer fantastisch als The Red Queen terwijl Anne Hathaway weer heerlijk zweverig is als The White Queen. Dit keer gaat Alice op missie om de familie van The Mad Hatter te redden.

How To Get Away With Murder.

Onlangs toegevoegd, het tweede seizoen van deze fantastische serie. in How To Get Away With Murder zien we hoe Annalise Keating (Viola Davis), een rechten lerares en advocate samen met haar studenten zichzelf na een moord moeten indekken en proberen ongestraft te blijven. De serie zit vol met twists en ‘OMG!’ momenten en als je nog niet bent begonnen dan zou ik dat nu doen, want dan heb je meteen lekker twee seizoenen vol met goede drama. Het toffe aan deze serie vind ik ook de diversiteit van karakters, zoals je deze in de echte wereld zou zien en dat er goede onderwerpen worden aangesneden.

Wat je nog meer kunt verwachten:

The 100 (seizoen 4, elke week nieuwe aflevering) – 7/2/2017
Riverdale (seizoen 1, elke week nieuwe aflevering) – bezig
Shadowhunters (seizoen 2, elke week nieuwe aflevering) – bezig
Chef’s Table (seizoen 3) – 17/2/2017

Waar kijk jij het meest naar uit?

Voor meer artikelen naar mij klik je hier.

Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.

3 Reacties

  1. 9 februari 2017 / 20:17

    Vooral het laatste ben ik wel heel erg benieuwd naar eerlijk gezegd 🙂 toch maar weer eens Netflix opzetten.

  2. 8 februari 2017 / 11:42

    Ik kijk het meest uit naar How To Get Away With Murder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *