Mededeling!

Hi allemaal! Hier even een (kleine) mededeling van mijn kant, Mariska. Jullie weten natuurlijk allemaal dat ik jaren doormariska.nl run en dat dit echt mijn kindje is. Nu ben ik samen met mijn zusje Cashualtoday.com begonnen en daar sta ik nog volledig achter, echter ga ik verder met mijn ding doen op doormariska.nl.

Cashualtoday.com blijft gewoon zoals hij nu is, alleen wordt het echt iets voor ons tweetjes, waar we dus echt dingen samen voor moeten gaan doen. Op dit moment is het veel van mijn hand en dat wil ik graag verder doen op doormariska.nl, echt een plekje voor mij alleen. Hier blijven uiteraard dus artikelen komen en de blog blijft online. Maar de artikelen hier zullen waarschijnlijk iets minder online komen en op doormariska.nl zal ik juist heel veel gaan updaten, zoals jullie van mij gewend zijn.. zoals vroeger 😉 en zoals nu gebeurt.

Omdat mijn volgers daar destijds allemaal meegenomen zijn hier naartoe wil ik jullie vragen, degenen die mij willen volgen, om mij opnieuw te gaan volgen op Bloglovin en Facebook.

Dank je wel! 🙂

Volg:
Dit artikel kan affiliate links bevatten die vooraf niet bekend waren bij het maken van deze blogpost.
Share:

6 Reacties

 1. Marianne Pluim
  24 januari 2017 / 09:33

  Ik volg je ook weer!

 2. 21 januari 2017 / 08:37

  Goed om je te focussen op hetgeen wat je het fijnste vindt.

 3. 20 januari 2017 / 20:35

  Misschien een tip, maar kan je dan niet beter je volgers overzetten naar doormariska.nl (aangezien dat toch je grootste blog is?) en mensen deze blog apart laten volgen? 🙂

  Liefs!

  • 21 januari 2017 / 09:04

   Heb ik al naar gekeken, maar als ik dat doe via m’n profiel, dan wordt deze blog verwijderd van Bloglovin en dat wil ik natuurlijk niet 🙂

   • 21 januari 2017 / 10:31

    Ohja, dan wordt hij inderdaad verwijderd van Bloglovin! Had ik ook toen ik mijn blog overzette nadat ik m’n domeinnaam gekocht. Is het niet mogelijk om dan achteraf deze blog weer toe te voegen, te claimen etc?

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *